Úvodní strana / Aktuality /

SLUžBY

Školní stravování a jídelny - legislativa a hygienické požadavky

24.8.2017

Školní stravování a jídelny - legislativa a hygienické požadavky

 




Cíl semináře:

seznámit posluchače s aktuální legislativou, která upravuje hygienické požadavky na školní stravování, i s dalšími právními normami, které se věnují např. označování potravin nebo problematice alergenů


Osnova školení:

  8:30 – 9:00 Prezence

  9:00 – 9:40 Správná výrobní a hygienická praxe pro pracovníky školního stravování

  9:40 – 10:35 HACCP aktuality pro pracovníky školního stravování

10:35 – 10:50 Přestávka na občerstvení

10:50 – 11:10 Sledovatelnost potravin z pohledu školních jídelen

11:10 – 12:10 Alergeny a jejich označování

12:10 – 12:30 Novinky v legislativě – Pamlsková vyhláška

12:30 – 13:00 Přestávka na občerstvení

13:00 – 13:45 První pomoc při vzniku potravinové alergie

13:45 – 14:00 Závěr a diskuse

 

Seminář je určen pro:

vedoucí školních kuchyní a jídelen, kuchaře a kuchařky, ostatní zájemce o školní stravování případně i vedoucí ostatních jídelen

 

Cena za účastníka: 1. 500 Kč bez DPH 

 

Kontaktní osoba:

Lenka Bočková

Tel.: 731 611 638

E-mail: lenka.bockova@cz.bureauveritas.com

 

Přihláška na seminář zde.