Úvodní strana / Aktuality /

SLUžBY

Požadavky normy IFS Food verze 7 - Seznámení s novými a upravenými požadavky

3.12.2020

Požadavky normy IFS Food verze 7 - Seznámení s novými a upravenými požadavky

Obsah kurzu

  • Struktura normy
  • Stručný přehled požadavků všech kapitol
  • Podrobné seznámení s novými a upravenými požadavky
  • Seznámení s podpůrnými dokumenty normy IFS Food
  • Diskuse, aplikovatelnost prvků v různých oborech potravinářské výroby
  • Příklady z praxe
  • Průběh certifikačních auditů/hodnocení.

Požadavky na účastníky

Kurz je určen manažerům kvality potravinářských podniků nebo osobám odpovědným za zavádění požadavků do praxe. U účastníků se předpokládá základní znalost principů systému managementu kvality a systému kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin, vhodná je orientace v požadavcích IFS verze 7. 

Po ukončení kurzu získáte Osvědčení o absolvování.

Rozsah

1 den

Přilháška na kurz ZDE