Požadavky normy IFS Food verze 7 - Seznámení s novými a upravenými požadavky
18.2.2021
Obsah kurzu
- Struktura normy
- Stručný přehled požadavků všech kapitol
- Podrobné seznámení s novými a upravenými požadavky
- Seznámení s podpůrnými dokumenty normy IFS Food
- Diskuse, aplikovatelnost prvků v různých oborech potravinářské výroby
- Příklady z praxe
- Průběh certifikačních auditů/hodnocení.
Požadavky na účastníky
Kurz je určen manažerům kvality potravinářských podniků nebo osobám odpovědným za zavádění požadavků do praxe. U účastníků se předpokládá základní znalost principů systému managementu kvality a systému kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin, vhodná je orientace v požadavcích IFS verze 7.
Po ukončení kurzu získáte Osvědčení o absolvování.
Přednášející: Ing. Martina Jurčová
Rozsah
1 den
Přilháška na kurz ZDE