Potravinářský průmysl
Požadavky normy IFS Food verze 8 - Seznámení s novými a upravenými požadavky
Přednášející: Ing. Martina Jurčová
Termíny kurzů:
22.5.FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin
Přednášející: Ing. Kateřina Lacinová / MVDr. Hana Brožková
Termíny kurzů:
13.6.BRCGS Packaging Materials vydání 6
Školitel: Ing. Jitka Kolářová
Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřebBěžná ochranná dezinfekce, dezinsekce a deratizace v provozech
Přednášející: MVDr. Miroslav Macháček, Ph.D.
Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřebGMP+ B3, B4
Přednášející: Ing. Jana Machytková
Jednodenní seminář určený zejména pro pracovníky obchodních a skladovacích organizací a přepravce.