Úvodní strana / Nabídka kurzů / Potravinářský průmysl / FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

SLUžBY

FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

Přínos kurzu

Systém FSSC 22000 je určen k certifikaci systémů pro bezpečnost potravin u výrobců zaměřených na výrobu či zpracování živočišných produktů, rostlinných produktů podléhajících zkáze, výrobky s dlouhou trvanlivostí, výroba obalů pro potravinářství, jiné ingredience a doplňky jako aditiva, vitamíny apod.

Obsah kurzu

Certifikace FSSC 22000 je uznávána obchodními řetězci jako věrohodný důkaz o efektivním plnění požadavků na bezpečnost potravin. Schéma FSSC 22000 se skládá ze samotné normy ISO 22000, sektorově specifických požadavků (PRPs) a specifických požadavků FSSC 22000.

Účastníci kurzu budou seznámení s celým schématem FSSC 22000. K jednotlivým požadavkům bude krátce vysvětleno, jak je zavést do praxe s respektováním specifik oboru.

Požadavky na účastníky

Předběžné znalosti nejsou požadovány. Výhodou je znalost systému HACCP a systému managementu kvality podle ISO 9001. Po ukončení kurzu získáte Osvědčení o absolvování kurzu.

Rozsah

1 den - specifické požadavky (PRPs) a požadavky FSSC

Termíny kurzu

10.4.2019

Adresa: Olbrachtova 1, Praha 4
Cena: 4 350,- Kč bez DPH
Přihlásit na termín


23.10.2019

Adresa: Olbrachtova 1, Praha 4
Cena: 4 350,- Kč bez DPH
Přihlásit na termín

 
Kurz můžete objednat jako uzavřené školení.

Objednat