Potravinářský průmysl
Systém kritických bodů HACCP
Přednášející: MVDr. Hana Brožková
Termíny kurzů:
5.3.2025 - prezenčně | 7.5.2025 - prezenčně | 12.9.2025 - onlinePožadavky ISCC a ISCC waste
Přednášející: Mgr. Jakub Neumann
Termíny kurzů:
24.3. online | 22.9. onlineFSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin
Přednášející: Ing. Kateřina Lacinová
Termíny kurzů:
9.4.2025 - prezenčně | 3.6.2025 - prezenčně | 30.9.2025 - prezenčněIFS Food verze 8 - Seznámení s požadavky
Přednášející: Ing. Martina Jurčová
Termíny kurzů:
27.5.2025 - ONLINE | 23.10.2025 ONLINEPožadavky normy IFS Logistics verze 3
Přednášející: Ing. Martina Jurčová