Úvodní strana / Nabídka kurzů / Potravinářský průmysl

SLUžBY

Potravinářský průmysl

1 2 3
Halal & Kosher

Halal & Kosher

Přednášející: MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
6.2.
Systém kritických bodů HACCP

Systém kritických bodů HACCP

Přednášející: Ing. Marta Schejbalová

Termíny kurzů:
23.3. | 5.10.
 ISO 22000:2018 - Seznámení s požadavky normy o bezpečnosti potravin

ISO 22000:2018 - Seznámení s požadavky normy o bezpečnosti potravin

Přednášející: Ing. Jana Machytková / MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
30.3.
FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

Přednášející: Ing. Jana Machytková / MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
31.3.
RSPO, UTZ a FAIRTRADE

RSPO, UTZ a FAIRTRADE

Školitel: MVDr. Hana Brožková/ Kateřina Dorotíková

Termíny kurzů:
6.4. | 12.10.
1 2 3

Aktuality