Úvodní strana / Nabídka kurzů / Potravinářský průmysl

SLUžBY

Potravinářský průmysl

1 2 3
HACCP a SVHP pro restaurace a stravovací zařízení

HACCP a SVHP pro restaurace a stravovací zařízení

Přednášející: Bc. Petra Vysloužilová

Termíny kurzů:
26.3.2019
 ISO 22000:2018 - Seznámení s požadavky normy o bezpečnosti potravin

ISO 22000:2018 - Seznámení s požadavky normy o bezpečnosti potravin

Přednášející: Ing. Jana Machytková / MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
9.4.2019 | 22.10.
FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

Přednášející: Ing. Jana Machytková / MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
10.4. | 23.10.
RSPO, UTZ a FAIRTRADE

RSPO, UTZ a FAIRTRADE

Školitel: MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
15.4.2019
Systém kritických bodů HACCP

Systém kritických bodů HACCP

Přednášející: Ing. Jana Machytková MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
28.5.
1 2 3

Aktuality