Úvodní strana / Nabídka kurzů / Potravinářský průmysl

SLUžBY

Potravinářský průmysl

1 2 3
Systém kritických bodů HACCP

Systém kritických bodů HACCP

Přednášející: Ing. Jana Machytková MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
28.5.
 Požadavky ISCC a ISCC waste

Požadavky ISCC a ISCC waste

Přednášející: Mgr. Jakub Neumann

Termíny kurzů:
20.6.
GMP+ B1, B2, B4

GMP+ B1, B2, B4

Přednášející: Ing. Jana Machytková

Jednodenní seminář určený zejména, pro výrobce a zpracovatele krmiv včetně obchodování s krmivy a přepravce.

Termíny kurzů:
17.9.
Uplatňování požadavků normy IFS verze 6.1

Uplatňování požadavků normy IFS verze 6.1

Přednášející: Ing. Jana Machytková Ing. Martina Jurčová

Termíny kurzů:
18.9.
 ISO 22000:2018 - Seznámení s požadavky normy o bezpečnosti potravin

ISO 22000:2018 - Seznámení s požadavky normy o bezpečnosti potravin

Přednášející: Ing. Jana Machytková / MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
22.10.
1 2 3

Aktuality