Úvodní strana / Nabídka kurzů / Potravinářský průmysl

SLUžBY

Potravinářský průmysl

1 2 3
Systém kritických bodů HACCP

Systém kritických bodů HACCP

Termíny kurzů:
6.12.
FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

Přednášející: Ing. Jana Machytková / MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
7.12.
 ISO 22000:2018 - Seznámení s požadavky normy o bezpečnosti potravin

ISO 22000:2018 - Seznámení s požadavky normy o bezpečnosti potravin

Přednášející: Ing. Jana Machytková / MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
ISO 22000:2018 - Interní auditor

ISO 22000:2018 - Interní auditor

Přednášející: Ing. Jana Machytková MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
Interní auditor HACCP

Interní auditor HACCP

Přednášející: Ing. Marta Schejbalová

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
1 2 3

Aktuality