Úvodní strana / Nabídka kurzů / Potravinářský průmysl

SLUžBY

Potravinářský průmysl

1 2 3
Požadavky normy IFS Food verze 8 - Seznámení s novými a upravenými požadavky

Požadavky normy IFS Food verze 8 - Seznámení s novými a upravenými požadavky

Přednášející: Ing. Martina Jurčová

Termíny kurzů:
22.5.
FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

Přednášející: Ing. Jana Machytková / MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
Běžná ochranná dezinfekce, dezinsekce a deratizace v provozech

Běžná ochranná dezinfekce, dezinsekce a deratizace v provozech

Přednášející: MVDr. Miroslav Macháček, Ph.D.

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
BRCGS Packaging Materials vydání 6

BRCGS Packaging Materials vydání 6

Školitel: Ing. Jitka Kolářová

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
GMP+ B3, B4

GMP+ B3, B4

Přednášející: Ing. Jana Machytková

Jednodenní seminář určený zejména pro pracovníky obchodních a skladovacích organizací a přepravce.

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
1 2 3

Aktuality