Úvodní strana / Nabídka kurzů / Potravinářský průmysl

SLUžBY

Potravinářský průmysl

1 2 3
Požadavky normy IFS Food verze 7 - Seznámení s novými a upravenými požadavky

Požadavky normy IFS Food verze 7 - Seznámení s novými a upravenými požadavky

Přednášející: Ing. Martina Jurčová

Termíny kurzů:
3.12.
 ISO 22000:2018 - Seznámení s požadavky normy o bezpečnosti potravin

ISO 22000:2018 - Seznámení s požadavky normy o bezpečnosti potravin

Přednášející: Ing. Jana Machytková / MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
 Požadavky ISCC a ISCC waste

Požadavky ISCC a ISCC waste

Přednášející: Mgr. Jakub Neumann

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
UTZ - Program trvalé udržitelnosti kávy, kakaa a čaje

UTZ - Program trvalé udržitelnosti kávy, kakaa a čaje

Přednášející: Kateřina Dorotíková

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
GMP+ B3, B4

GMP+ B3, B4

Přednášející: Ing. Jana Machytková

Jednodenní seminář určený zejména pro pracovníky obchodních a skladovacích organizací a přepravce.

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
1 2 3

Aktuality