Úvodní strana / Nabídka kurzů / Potravinářský průmysl

SLUžBY

Potravinářský průmysl

1 2 3
RSPO, UTZ a FAIRTRADE

RSPO, UTZ a FAIRTRADE

Školitel: MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
12.2.2019 | 15.4.2019
GMP

GMP

Přednášející: Bc. Petra Vysloužilová

Termíny kurzů:
6.3.2019
HACCP a SVHP pro restaurace a stravovací zařízení

HACCP a SVHP pro restaurace a stravovací zařízení

Přednášející: Bc. Petra Vysloužilová

Termíny kurzů:
26.3.2019
 ISO 22000:2018 - Seznámení s požadavky normy o bezpečnosti potravin

ISO 22000:2018 - Seznámení s požadavky normy o bezpečnosti potravin

Přednášející: Ing. Jana Machytková / MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
9.4.2019 | 22.10.
FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

Přednášející: Ing. Jana Machytková / MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
10.4. | 23.10.
1 2 3

Aktuality