Úvodní strana / Nabídka kurzů / Potravinářský průmysl

SLUžBY

Potravinářský průmysl

1 2 3
Systém kritických bodů HACCP

Systém kritických bodů HACCP

Přednášející: MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
5.3.2025 - prezenčně | 7.5.2025 - prezenčně | 12.9.2025 - online
 Požadavky ISCC a ISCC waste

Požadavky ISCC a ISCC waste

Přednášející: Mgr. Jakub Neumann

Termíny kurzů:
24.3. online | 22.9. online
FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

Přednášející: Ing. Kateřina Lacinová

Termíny kurzů:
9.4.2025 - prezenčně | 3.6.2025 - prezenčně | 30.9.2025 - prezenčně
IFS Food verze 8 - Seznámení s požadavky

IFS Food verze 8 - Seznámení s požadavky

Přednášející: Ing. Martina Jurčová

Termíny kurzů:
27.5.2025 - ONLINE | 23.10.2025 ONLINE
Požadavky normy IFS Logistics verze 3

Požadavky normy IFS Logistics verze 3

Přednášející: Ing. Martina Jurčová

Termíny kurzů:
10.6.2025 ONLINE | 18.11. ONLINE
1 2 3

Aktuality