Úvodní strana / Nabídka kurzů / Potravinářský průmysl

SLUžBY

Potravinářský průmysl

1 2 3
Systém kritických bodů HACCP

Systém kritických bodů HACCP

Přednášející: Ing. Marta Schejbalová

Termíny kurzů:
5.4.
V LABEL

V LABEL

Přednášejíci: Jana Hajrová

V průběhu kurzu získáte přehled o podmínkách certifikace veganských produktů, ale dozvíte se také proč je rostlinné stravování sílícím trendem současnosti a jak můžete oslovit nové zákazníky.

Termíny kurzů:
11.5.
 ISO 22000:2018 - Seznámení s požadavky normy o bezpečnosti potravin

ISO 22000:2018 - Seznámení s požadavky normy o bezpečnosti potravin

Přednášející: Ing. Jana Machytková / MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
22.6.
FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

Přednášející: Ing. Jana Machytková 

Termíny kurzů:
23.6.2021
GMP+ B3, B4

GMP+ B3, B4

Přednášející: Ing. Jana Machytková

Jednodenní seminář určený zejména pro pracovníky obchodních a skladovacích organizací a přepravce.

Termíny kurzů:
12.10.
1 2 3

Aktuality