Úvodní strana / Nabídka kurzů / Potravinářský průmysl

SLUžBY

Potravinářský průmysl

1 2 3
Systém kritických bodů HACCP

Systém kritických bodů HACCP

Přednášející: Ing. Jana Machytková MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
17.9.
GMP+ B3, B4

GMP+ B3, B4

Přednášející: Ing. Jana Machytková

Jednodenní seminář určený zejména pro pracovníky obchodních a skladovacích organizací a přepravce.

Termíny kurzů:
18.9.
HACCP a SVHP pro restaurace a stravovací zařízení

HACCP a SVHP pro restaurace a stravovací zařízení

Přednášející: Bc. Petra Vysloužilová

Termíny kurzů:
10.10.
Halal & Kosher

Halal & Kosher

Přednášející: MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
23.10.
 ISO 22000:2018 - Seznámení s požadavky normy o bezpečnosti potravin

ISO 22000:2018 - Seznámení s požadavky normy o bezpečnosti potravin

Přednášející: Ing. Jana Machytková / MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
7.11.
1 2 3

Aktuality