Úvodní strana / Nabídka kurzů / POTRAVINÁŘSKÝ PRŮMYSL

SLUžBY

POTRAVINÁŘSKÝ PRŮMYSL

1 2
Systém kritických bodů HACCP

Systém kritických bodů HACCP

Přednášející: Ing. Kateřina Lacinová

Termíny kurzů:
15.12.2025 - online
 Požadavky ISCC a ISCC waste

Požadavky ISCC a ISCC waste

Přednášející: Mgr. Jakub Neumann

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
IFS Broker v. 3.2 - Seznámení s požadavky normy

IFS Broker v. 3.2 - Seznámení s požadavky normy

Přednášející: Ing. Martina Jurčová

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

Přednášející: Ing. Kateřina Lacinová

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
IFS Logistics verze 3- Seznámení s požadavky normy

IFS Logistics verze 3- Seznámení s požadavky normy

Přednášející: Ing. Martina Jurčová

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
1 2

Aktuality