Úvodní strana / Nabídka kurzů / Potravinářský průmysl

SLUžBY

Potravinářský průmysl

1 2
IFS Food verze 8 - Seznámení s požadavky normy

IFS Food verze 8 - Seznámení s požadavky normy

Přednášející: Ing. Martina Jurčová

Termíny kurzů:
23.10.2025 ONLINE
ISO 22000:2022 - Seznámení s požadavky - online

ISO 22000:2022 - Seznámení s požadavky - online

Přednášející: Kateřina Lacinová

Termíny kurzů:
12.11.2025 ONLINE
IFS Logistics verze 3- Seznámení s požadavky normy

IFS Logistics verze 3- Seznámení s požadavky normy

Přednášející: Ing. Martina Jurčová

Termíny kurzů:
18.11. ONLINE
FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

Přednášející: Ing. Kateřina Lacinová

Termíny kurzů:
24.11.2025 - prezenčně
Systém kritických bodů HACCP

Systém kritických bodů HACCP

Přednášející: Ing. Kateřina Lacinová

Termíny kurzů:
15.12.2025 - online
1 2

Aktuality