Úvodní strana / Nabídka kurzů / Potravinářský průmysl

SLUžBY

Potravinářský průmysl

1 2 3
FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

Přednášející: Ing. Jana Machytková / MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
20.10.
Požadavky normy IFS Food verze 7 - Seznámení s novými a upravenými požadavky

Požadavky normy IFS Food verze 7 - Seznámení s novými a upravenými požadavky

Přednášející: Ing. Martina Jurčová/ Ing. Jana Machytková

Termíny kurzů:
12.11.
Interní auditor HACCP

Interní auditor HACCP

Přednášející: Ing. Marta Schejbalová

Termíny kurzů:
26. - 27.11.
 Požadavky ISCC a ISCC waste

Požadavky ISCC a ISCC waste

Přednášející: Mgr. Jakub Neumann

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
UTZ - Program trvalé udržitelnosti kávy, kakaa a čaje

UTZ - Program trvalé udržitelnosti kávy, kakaa a čaje

Přednášející: Kateřina Dorotíková

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
1 2 3

Aktuality