Úvodní strana / Nabídka kurzů / Potravinářský průmysl

SLUžBY

Potravinářský průmysl

1 2 3
FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

FSSC 22000 – Systém managementu bezpečnosti potravin

Přednášející: Ing. Kateřina Lacinová / MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
13.6.
Systém kritických bodů HACCP

Systém kritických bodů HACCP

Přednášející: MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
GMP+

GMP+

Přednášející: Ing. Jana Machytková

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
 Požadavky ISCC a ISCC waste

Požadavky ISCC a ISCC waste

Přednášející: Mgr. Jakub Neumann

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
Halal & Kosher

Halal & Kosher

Přednášející: MVDr. Hana Brožková

Termíny kurzů:
Termín kurzu vám rádi zajistíme dle vašich potřeb
1 2 3

Aktuality